Środa – Burrito

Środa – Burrito

Środa – Burrito

Klasyk kuchni tex-mex. Idealne do pracy, świetne na przekąskę. A przy tym jeśli chodzi o nadzienie obowiązuje całkowity free style. Czas : 60 minut Orientacyjny koszt dla dwóch osób: ok. 24 zł (lub 17 zł z domowymi tortillami) Domowe tortille możesz zrobić według tego przepisu. Poziom trudności : średni Burrito to potrawa meksykańska, ale zarazem klasyk kuchni amerykańskiej. Świetnie zastępuje kanapki – jest sycące i zdrowe – i doskonale nadaje się do spożytkowania #leftovers. Do pszennego placka m... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

placki, tortilla, ryż, burrito, zupa pomidorowa, sosy, cukinia, pierogi przepis, pierogi, kurczak, kurczak z warzywami, czerwona fasola, mięso, pasty, kanapki, fasolka, pasta, makarony, krokiety, indyk, przekąski, makaron, ciasto, sos pomidorowy, fasola, przekąska, fasola czerwona, kurczak w marynacie, ryż z warzywami, kuchnia meksykańska

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.