Środa: Burgery z czerwonej fasoli i boczniaków

Środa: Burgery z czerwonej fasoli i boczniaków

Środa: Burgery z czerwonej fasoli i boczniaków

Nawet najwięksi miłośnicy wysmażonego wołowego burgera raz na jakiś czas powinni zjeść wegetariańską wersję. Jest zdrowszy. I ma smak. Hamburger automatycznie kojarzy się z kawałkiem dobrze wysmażonego mięsa. Oprócz wegetarian i wegan, którzy zajadają się warzywnymi burgerami. Wiedzą co dobre :-). Nieweganom te wszystkie flaczki z boczniaków, smalce z fasoli mogą wydać się dziwne, bo w sposób oczywisty kojarzą się z potrawami mięsnymi, a nie mają z nimi, jeśli chodzi o smak, nic wspólnego. Z burgerami jest n... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

fasola, tarta, szpinak, czerwona fasola, fasola czerwona, hamburger, frytki, grzyby, sosy, pizza , pieczarki, kurczak, ciasto na pizze, pizza przepis, bułki, wegetariańska, mięso, zapiekanki, płatki owsiane, zapiekanka, nuggetsy, pałki kurczaka, kurczak z warzywami, zapiekanka z kurczaka, zapiekanka z kurczakiem, kurczak z pieczarkami, tarta na słodko, kurczak z papryką , potrawy z kurczaka, sos do pizzy

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.