Szybki i sos spaghetti al ragu to wykluczające się sprawy, bo mowa jest o daniu, które potrzebuje czasu, żeby osiągnąć właściwą konsystencję. Proces ten można jednak przyspieszyć. Czas : 30 minut Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji: 2 Spaghetti al ragu, nazywane inaczej spaghetti w sosie bolońskim (nazwa niepoprawna, na dźwięk której kelnera w restauracji może zalać nagła krew, może udawać głuchego, lub, w przypadku jednostki bardziej wrażliwej zalać się łzami), to jedno z najbardziej znanych, najpopularniejszych... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.