Pieczona cieciorka z wołowiną
Pieczona cieciorka z wołowiną
Trudno uwierzyć, że z dwóch składników można zrobić tak niesamowicie sycące i aromatyczne danie. Do tego gotowe w pół godziny. Jeśli nie próbowaliście wcześniej pieczonej cieciorki gwarantujemy, że zakochacie się w niej od pierwszego spróbowania: jest lekko chrupiąca z wierzchu, a środek ma kremowy. Idealnie nadaje się na przekąskę imprezową, jako zdrowy snak do oglądania filmów zamiast popcornu, albo jako doskonały składnik pożywnych dań. Proponujemy Wam dzisiaj przepis na pieczoną cieciorkę ze smażoną wołowiną... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz
Autor
Agnieszka Jablonska-Twaróg
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, kasza, kasza jaglana, wołowina, mięso, śniadania, mięso mielone, awokado, szynka, tortilla, ryż, przekąski, przekąska, kuskus, mięsa pieczone, pieczona szynka, pieczeń z szynki, ryż z warzywami, ryż smażony, warzywa na patelnie, szynka gotowana
Inne przepisy z Niedzielny kucharz
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję