Pasztet z mięsa z rosołu smakuje jak najprawdziwszy pasztet. Aromatu, smaku i faktury dodają mu soczewica, słodki ziemniak i suszona żurawina. Czas przygotowania: 20 minut Czas pieczenia : 75 minut Poziom trudności : Łatwe Problem co zrobić z mięsa z rosołu to jeden z największych dylematów kucharza. Z jednej strony jest to już mocno przetworzony, bo wygotowany produkt, z drugiej żal i grzech nic z niego nie zrobić. Pytanie co zrobić z mięsem z rosołu? My najczęściej robimy tak, że mięso z rosołu po przestudz... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.