Z upieczonych winogron i pieczonego kurczaka powstaje pyszny, lekki sos, który dodatkowo aromatyzują upieczone szalotki. Po prostu pycha! Czas : 45 minut Poziom trudności : Łatwy Liczba porcji: 2 duże Są takie dni, kiedy człowiek nie ma pomysłu, czasu i ochoty na robienie niedzielnego obiadu, a z drugiej strony odczuwa psychologiczną presję, że w niedzielę godziłoby się podać coś specjalnego. Jest na to sposób – kurczak pieczony na winogronach, danie bardzo proste, szybkie i eleganckie. Dobrana para Kurczak kocha... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.