Menu na tydzień: Jednego dnia przygotowuję, drugiego gotuję

Menu na tydzień: Jednego dnia przygotowuję, drugiego gotuję

Menu na tydzień: Jednego dnia przygotowuję, drugiego gotuję

Kaczka po chińsku, kurczak w stylu włoskim, steki z kalafiora, letnia pasta z ricottą i cukinią, a do tego zupa tajska ze słoika – zestaw pięciu dość wyszukanych, ale łatwych do zrobienia dań, które może zrobić każdy, nawet niedzielny kucharz. Dzisiejszy wpis zaczniemy od podziękowań dla Was – Czytelników naszego bloga! Ogromnie nas cieszy i motywuje, że robicie nasze przepisy, że Wam się podobają i smakują, a przede wszystkim wielką satysfakcję daje nam to, że planujecie posiłki, próbujecie plan... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurczak, krewetki, ryż, kaczki, kalafior, tajska zupa, zupa, pasty, pasta, cukinia, sosy, tarta, kurczak po chińsku, kurczak pieczony, filet z kurczaka, kasza, imbir, mięso, łosoś, czerwona kapusta, kapusta pekińska, surówka, kapustą, ryż po chińsku, kurczak z warzywami, kurczak z ryżem, surówka z kapusty, surówka z czerwonej kapusty, dania z kurczakiem, kalafior pieczony

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.