Menu na tydzień: Coś gorącego na chłodną jesień

Menu na tydzień: Coś gorącego na chłodną jesień

Menu na tydzień: Coś gorącego na chłodną jesień

Trzy zupy, w tym dwie wegańskie, kurczak pod parmezanem i dyniowe spaghetti bolognese – oto nasz pięciopak na ten tydzień, który pomoże nam przetrwać jesienną szarugę. Niedzielnemu Kucharzowi 17 października miną roczek (dziękujemy za wszystkie życzenia!!!) i w związku z jubileuszem przez tydzień zamieszczaliśmy zestawy najbardziej popularnych dań na blogu: z warzywnych makaronów, typowe i nietypowe pizzy, zapiekanki ze słoika, zupy dobre na jesień i garść przepisów na słodkie i wytrwane śniadania. Rocznicowy ty... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zupa, kurczak, kalafior, makaron, makarony, dynia, spaghetti, spaghetti bolognese, wegańskie, śniadania, udka , twaróg, curry, kalafior pieczony, dania mięsne, zapiekanka, ciasto na pizze, ryż, zapiekanki, owoce morza, schabowe, zupa rybna, kapustą, pierś, mięso, pizza , pizza przepis, sosy, piersi, lunch box

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.