Jak zrobić 5 różnych obiadów z tych samych składników

Jak zrobić 5 różnych obiadów z tych samych składników

Jak zrobić 5 różnych obiadów z tych samych składników

To był nasz pierwszy tydzień po wyjściu z koronawirusa. Wreszcie mieliśmy dość sił, żeby zrobić sobie jedzenie. A co najważniejsze wrócił nam apetyt, skończyły się mdłości i nudności. Rzadko mówi się o tych objawach COVIDa, a są wcale częste i mogą być groźne dla chorego. Znane są przypadki jadłowstrętu w trakcie koronawirusa, przypominające ostrą anoreksje. Serio, koronawirus to nie przelewki. My przeszliśmy stosunkowo gładko przez chorobę a i tak czuliśmy się jakby przejechał po nas walec. Dlatego uważaj na sie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

obiad, kasza, udka , mielone, pulpety, indyk, sosy, kurczak, ryż, zapiekanki, kalafior, kotlety, tarta, boczek, ryby, ziemniaki, pieczarki, szpinak, zapiekanka, pieczone udka, kotlety rybne , majonez, chorizo, kasza gryczana, kapusta kiszona, kapustą, kolacja, mięso, jabłka, szynka

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.