Jak zrobić 5 obiadów na pracy zdalnej
Jak zrobić 5 obiadów na pracy zdalnej
Jak gotować w czasie covidu, pracując zdalnie, zajmując się dziećmi i nie zwariować? Nie jest łatwo. Nasi sąsiedzi kupili termomixa i bardzo sobie chwalą:) My mamy swój sposób na gotowanie w taki sposób, żeby codziennie jeść ciepły posiłek. W tych wariackich czasach, kiedy granica między pracą i domem niemal zupełnie się zatarła zjedzenie obiadu razem, przy stole, nie przy biurku, to jedna z okoliczności, które wprowadzają odrobinę normalności do naszego życia. Dużą popularnością na naszym blogu cieszy się wpis... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz
Autor
Agnieszka Jablonska-Twaróg
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ryż, obiad, do pracy, sałatki, sałatka, kurczak, sosy, szpinak, zupa, łosoś, lunch box, pieczarki, mięso, kasza, sałatka z kurczakiem, zupa grzybowa, kurczak z ryżem, kasza jaglana, sushi, ryba, ryby, rukola, ogórki, papryka, majonez, filet z kurczaka, sałatka do pracy, drugie danie, ser biały, szybki obiad
Inne przepisy z Niedzielny kucharz
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję