Sześć patentów na ugotowanie kaszy (oraz soczewicy). Krótki poradnik i sprawach, wydawać by się mogło oczywistych, a jednak wcale nie tak prostych. Jak ugotować kaszę, żeby była jak należy, sypka kiedy trzeba, lub kremowa, kiedy indziej? No właśnie:) W tym tygodniu nie będzie menu na tydzień. Zrezygnowaliśmy z gotowania, ponieważ Agnieszka ma wyjazd służbowy, Miłosz wraca do żłobka, a lodówka jest pełna jedzenia więc dla mnie spokojnie wystarczy. Gotowania z wyprzedzeniem na kilka dni, oprócz szeregu korzy... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.