Jak mrozić jedzenie – 10 zasad

Jak mrozić jedzenie – 10 zasad

Jak mrozić jedzenie – 10 zasad

Mrożenie jedzenia to świetny sposób na bezpieczne przechowanie produktów, których nie zjadamy od razu, lub na gromadzenie zapasów. My mrozimy wszystko: całe gotowe dania, pieczne, gotowane, samżone mięso, bułki z hamburgerami, pity, pizze, zupy, sosy pomodorowe, rosoły, pokrojone owoce i warzywa. Domowa mrożonka nie raz uratowała nam życie, kiedy nie było czasu na gotowanie:) Dobrze zamrożone i rozmrożone jedzene smakuje tak jakby przed chwilą zostało wyciagnięte z piekarnika lub garnka. Sami zobaczcie jak ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, zupa, rosół, mięso, ryby, obiad, słoik, lasagne, ryba, pierogi, mielone, sos pomidorowy, bułki, tortilla, ciasto na pizze, kurczak, owoce morza, hamburger, serek wiejski , pizza , domowa pizza, drugie danie, zupa pomidorowa, sos pomidorowy do pizzy, szybki obiad, pierogi z mięsem, mięso mielone, bez pieczenia, uda z kurczaka, tortilla z kurczakiem

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.