Spaghetti z rzepy, chińskie noodle z cukini, makaron z dynii, tagliatelle i zuccini z cukini – pięć dietetycznych makaronów warzywnych, zdrowych, niskokalorycznych. I mega smacznych. Jakiś czas temu lekarze zalecili Franciszkowi I ograniczenie konsumpcji makaronu do trzech dań tygodniowo, ze względu na zgubny wpływ węglowodanów na wagę Jego Świątobliwości. Nasze makarony Ojciec Święty mógłby jeść bez najmniejszych wyrzutów sumienia: są niskokaloryczne, zdrowe, pełne warzyw, a przy tym sycące. Proponujem... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.