Dynia makaronowa zapiekana z sosem al ragu

Dynia makaronowa zapiekana z sosem al ragu

Dynia makaronowa zapiekana z sosem al ragu

Dynia makaronowa zapiekana z sosem al ragu jest smacznym i bardzo ekologiczne danie, ponieważ nie trzeba po nim zmywać naczyń. Potrawę można zjeść prosto z dyniowe łupinki w jakiej się upiekła. Czas: 1 godzina Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji : 2 Przepisy na dynię makaronową cieszą się wielką popularnością w USA, gdzie zresztą dynie w ogóle mają spore wzięcie. Amerykanie z dyni robią wszystko: od zup, przez naleśniki, ciasta, na kawie dyniowej kończąc. Miłość do dyni ma pewnie związek z Halloween, które pr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

dynia, sosy, mięso, sos pomidorowy, makaron, rosół, tarta, naleśniki, boczek, spaghetti, mielone, zapiekanka, zapiekanki, mięso mielone, ciasto, zupa, indyk, szynka, wołowina, grill, halloween, zapiekanka makaronowa, bez pieczenia, pieczony boczek, szynka gotowana, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, zupa z selera, zupa pomidorowa, szybkie ciasto

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.