Dynia makaronowa zapiekana z sosem al ragu jest smacznym i bardzo ekologiczne danie, ponieważ nie trzeba po nim zmywać naczyń. Potrawę można zjeść prosto z dyniowe łupinki w jakiej się upiekła. Czas: 1 godzina Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji : 2 Przepisy na dynię makaronową cieszą się wielką popularnością w USA, gdzie zresztą dynie w ogóle mają spore wzięcie. Amerykanie z dyni robią wszystko: od zup, przez naleśniki, ciasta, na kawie dyniowej kończąc. Miłość do dyni ma pewnie związek z Halloween, które pr... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.