Czwartek: Włoska zupa weselna

Czwartek: Włoska zupa weselna

Czwartek: Włoska zupa weselna

Włoska zupa weselna jest na tyle sycąca, że spokojnie zastąpi cały obiad, Jest też bardzo zdrowa, bo zawiera dużo warzyw. Czas : 30 minut Poziom trudności : Dość łatwe Liczba porcji : 2 Jeśli wesele to jest rosół Zupa weselna składa się rosołu, warzyw, drobnego makaronu i mięsnych pulpecików W ostatnim odcinku finałowego sezonu „Gry o tron”, Tyrion Lanister ucina sobie krótką przemowę, w której stwierdza, że w życiu nie ważne jest złoto, srebro, bogactwa i władza, ale historie, dobre historie, które ludzie mog... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zupa, tarta, pulpeciki, rosół, makaron, makarony, mięso, obiad, mielone, bułki, szpinak, twaróg, mięso mielone, seler naciowy, pulpety, impreza, makaron ze szpinakiem, zupa z selera, zupa z mięsem mielonym, zupa krem, dania mięsne, warzywa na patelnie

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.