Czerwona zupa z soczewicy

Czerwona zupa z soczewicy

Czerwona zupa z soczewicy

Czerwona zupa z soczewicy to wyjątkowo tanie (około 8 zł za 4 porcje) i łatwe w przygotowaniu danie (tylko 4 proste kroki). Jest zdrowe (porcja witamin na zimowy dzień), niskokaloryczne, ale sycące. A do tego wspaniale smakuje! Można je mrozić i odgrzewać. Czas : 35 minut Poziom trudności: Bardzo łatwy Kiedy potrzebujemy pomysłów na szybkie, zdrowe dania chętnie zaglądamy na bloga sióstr Hemsley, które mają sporo patentów na proste, sycące dania. Podoba nam się w nich to, że tak jak my, jedzą wszystko, tzn. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zupa, pączki

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.