W pół godziny zrobicie super pachnące, miękkie bułki do hamburgerów. Co najlepsze ciasta nie trzeba długo zagniatać, ani odstawiać do wyrośnięcia. I tak jest elastyczne i sprężyste, a w piecu ładnie pęcznieje. Czas: 30 minut Poziom trudności : Łatwe Liczba porcji: 8 bułek Bułki do hamburgerów domowego wypieku z mąki pełnoziarnistej, bez grama chemii Bułeczki do hamburgerów, mięciutkie, słodkie i… nafaszerowane chemią. Niestety, tak często jest w przypadku bułek sprzedawanych w sklepach, szczególnie pakowany... czytaj dalej...
Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.