Bulion z makaronem naleśnikowo-bazyliowy

Bulion z makaronem naleśnikowo-bazyliowy

Bulion z makaronem naleśnikowo-bazyliowy

Oryginalny smak, aromat i niespodzianka w postaci rozwijających się jak kwiaty naleśnikowych zawijasów. Pyszny rosół podany w niestandardowy sposób. Koniecznie spróbujcie! Czas : 15 minut (+ 30 minut dla masy naleśnikowej, żeby odpoczęła) Poziom trudności: łatwy Inspiracją do tego dania było menu zakopiańskiej restauracji Casa mia, ulubionego lokalu Agnieszki w Zakopanem (zwykle odwiedzała ją podczas zawodowych wyjazdów pod Giewont). Na pełnej przeciętnego jedzenia gastronomicznej mapie tego miasta jest to r... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Niedzielny kucharz

Autor

Agnieszka Jablonska-TwarógAgnieszka Jablonska-Twaróg

Hej! Jesteśmy Agnieszka i Eugeniusz. Połączyła nas miłość do jedzenia (Eugeniusz kocha gotować, a ja smacznie zjeść ;)) Naszą specjalnością jest planowanie posiłków na tydzień. Zapraszamy Cię do wspólnego ekonomicznego i sprytnego gotowania – jedz smacznie, zdrowo, nie marnuj czasu, jedzenia i pieniędzy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

naleśniki, naleśnik, rosół, ciasto, makarony, makaron, ciasto naleśnikowe, twaróg, zupa, placki, szybkie ciasto, mięso, ciasto na naleśniki, ciasta z masa, makaron z patelni, dania z makaronem, mięsa pieczone, drugie danie, szybkie ciasto bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, bez pieczenia, dania bez mięsa

Inne przepisy z Niedzielny kucharz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.