Jesienny gulasz z dynią i opieńkami
Jesienny gulasz z dynią i opieńkami
Przepis na : obiad
Dzisiaj krótko i na temat - grzyby blaszaki rządzą :). Przeprosiłam opieńki - na bezrybiu i rak ryba... W takim wydaniu opieńki są do przyjęcia. A dynię uwielbiam :). I to by było na dzisiaj tyle... Nie chce mi się pisać - na lekach, zasmarkana i rozkaszlana :( Składniki: 700 – 800 g mięsa gulaszowego (wieprzowiny lub wołowiny), około 300 g obranej i oczyszczonej z miąższu dyni, 300 g małych opieniek miodowych świeżych lub mrożonych, 1 duża słodka papryka, 1 marchew, 1 pietruszka, 2 cebule, 3 ząbki czosnku... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Nie tylko w kuchni
Autor
Violcia
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, grzyby, papryka, dynia, marchewka, mielone, gulasz, wieprzowina, wołowina, ryba, ryby, obiad, duszona marchew, mięso mielone, mięso duszone, warzywa na patelnie, mielone z warzywami, ryby smażone
Inne przepisy z Nie tylko w kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję