Fantastyczne sajgonki rybno-warzywne z ostrym śliwkowym chutneyem
Fantastyczne sajgonki rybno-warzywne z ostrym śliwkowym chutneyem
Któż nie lubi sajgonek, wspaniałej przekąski reprezentującej kuchnię chińską. Niestety na ogół jest to danie ciężkostrawne i smażone na nie wiadomo jakim oleju. Dlatego wspaniałą alternatywą może być przygotowanie ich samodzielnie w domu. Moje sajgonki są rybne, ale zapewniam was, że absolutnie nie czuć w nich ani smaku ani zapachu...Fantastyczne sajgonki rybno-warzywne z ostrym śliwkowym chutneyem is a post from: NIE BO PIEKŁO czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Nie Bo Piekło
Autor
Carmen Erina
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pieczenie, przekąska, kuchnia chińska, przekąski, dania chińskie
Inne przepisy z Nie Bo Piekło
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję