7 niezwykłych technik grillowania
7 niezwykłych technik grillowania
Grillowanie to nie tylko umieszczenie kawałka mięsa na ruszcie – to dymne smaki z drewna i liści bananowców. To przygotowywanie pysznego kurczaka na puszcze piwa, itp. Korzystanie z wiórek drewnianych. Korzystanie z wiórek drewnianych to wyjątkowa metoda na aromatyzowanie grillowanych potraw. Aby prawidło wykorzystywać tę metodę należy poznać różnice pomiędzy wiórami i rodzajami drzew. Po opanowaniu podstaw będziemy wiedzieć jak dobierać aromat drzew do potraw a także nauczymy się dzięki temu produkowa... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu naRuszcie
Autor
piotrbbq
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
grill, kurczak, pizza przepis, pizza , ciasto na pizze, ryby, szaszłyki, mięso, bananowiec, ryba, kurczak grillowany, owoce morza, sałatka z łososiem, przekąska, sushi, deser, carpaccio, sałatka z łososia, łosoś, kolacja, przekąski, desery, obiad, sałatka, sałatki, szybkie przekąski, dania mięsne, potrawy z kurczaka, obiad na szybko, szybki obiad
Inne przepisy z naRuszcie
Dodaj komentarz