Domowy makaron

Domowy makaron

Domowy makaron

Domowy makaron W dzisiejszych czasach mało komu, chce się robić domowy, gnieciony makaron. Wchodzi się do sklepu i jest...drobny, gruby, kolorowy, długi, krótki, jakie tylko chcecie. Ale uwierzcie mi, żaden nie będzie smakował Wam jak ten zrobiony własnoręcznie. Bez wyszukanych dodatków, prawdziwy, jajeczny makaron. Wymaga tylko troszkę pracy, ale bez obawy, szybko opanujecie gniecenie i z radością będziecie chcieli jeszcze raz go skosztować.  Składniki: 100 g mąki pszennej 1 jajko szczypta soli Sposób przygo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu na moim stole...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję