Mizeria to chyba zaraz obok fasolki szparagowej najpopularniejszy letni dodatek do obiadu. Każdy ma na nią swój niezawodny sposób - jedni uznają taką robioną tylko na śmietanie, drudzy dodają jogurt a jeszcze inni ścierają ogórki na tarce, a nie na plasterki. Ja dziś przedstawiam swoją. Z nutą czosnkową i dużą ilością koperku :) Moją mizerię znajdziecie również w najnowszym numerze magazynu Życie ze Smakiem . Składniki: 2 duże zielone ogórki 1 ząbek czosnku małe opakowanie jogurtu greckiego* pęczek kop... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Dieta warzywno-owocowa. Bez mięsa, tłuszczu oraz białej mąki. Sposób na pobudzenie swojego organizmu.
Czytaj dalej...