Czas gotowania na parze poszczególnych produktów
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Czas gotowania na parze poszczególnych produktów
Mięso na parze czas gotowania (parowania)
Pierś z kurczaka na parze 10-20 min. (im drobniejsze kawałki tym krótszy czas gotowania na parze, filet w całości gotujemy 20 minut)
Podudzia kurczaków świeże 35-40 min
Schab świeży w parowarze 10-15 min. (poporcjować w plastry grubości około 1-1,5 cm)
Steki jagnięce świeże 10-15 min.
Kiełbaski serdelki 10-15 min.
Kiełbaski frankfurterki 10-15 min. (aby brzydko się nie porozrywało należy je nakłuć przed gotowaniem na parze)&nb...
Czytaj dalej na blogu My Culinary ArtAutor
dagooshya
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
brokuły, ryba, ryby, ziemniak, ciekawe przepisy, zielony groszek, groszek, fasola, marchewka, kiełbaski, krewetki, grzyby, kapustą, szpinak, brokuł, ziemniaki, przepisy z ziemniakami, gotowana marchewka, podudzia z kurczaka, seler, schab, cukinia, cebula, warzywa, zdrowe, przystawki, kurczak, szparagi, gotowany kurczak, czerwona kapusta
Inne przepisy z My Culinary Art
Dodaj komentarz