Klarowane masło (Ghi, Ghee)
Klarowane masło (Ghi, Ghee)
My Blueberry Corner by "jagodzianka" Klarowane masło jest bardzo popularne w kuchniach krajów środkowej Azji. Pierwszy raz sklarowano masło w Indiach. W gorącym, wilgotnym klimacie, … Przeczytaj cały artykuł Post Klarowane masło (Ghi, Ghee) pojawił się poraz pierwszy w My Blueberry Corner . czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu My Blueberry Corner
Autor
Jagodzianka
Gotuję bo lubię!
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasta, pasty
Inne przepisy z My Blueberry Corner
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję