Przepis na : śniadanie
Pisałam że będzie szpinakowo i jest. Dziś pyszne zielone naleśniki z dodatkiem szpinaku nadziane wiosennym twarożkiem z rzodkiewką i kwiatami szczypiorku.składniki:ciasto100 g świeżego szpinaku3 pełniutkie szklanki mąki pszennej2 szklanki mleka1 szklanka wody może być gazowana1 duża szczypta soli1 szczypta cukru1 jajko2 łyżki oleju rzepakowegoolej rzepakowy do smażeniafarsz800 g twarożku użyłam kanapkowo-sernikowego Wieluń200 g rzodkiewek7-10 kwiatków szczypiorkusól ziołowa Kamis do smakujogurt naturalny 2-... czytaj dalej...
Ale to musi być pyszne :-)Zapraszam również do mnie i do udziału w konkursach :-)http://kulinarneszalenstwamaniusi.blogspot.com/
uwielbiam szpinakowe nalesniki , ja robie farsz z marchewką pietruszka i krczakiem pycha