Jagodowa straciatella

Jagodowa straciatella

Jagodowa straciatella

Znowu wykorzystałam foremkę Lilianę o której pisałam Wam tutaj i przygotowałam pyszny deserek na zimno, tym razem z jagodami. Wystarczą dwie galaretki, śmietanka i trochę jagód i już mamy pyszny deserek na zimno:) Foremka jest świetna, nic nie przywiera a deserek sam wyskakuje z foremki.składniki:300 ml śmietanki 30%300 g jagód1 galaretka niebieska (użyłam Winiary)1 galaretka ametystowa (użyłam Wodzisław)Przygotować galaretki. Galaretkę niebieską rozpuścić w 300 ml wody. Galaretkę ametystową rozpuścić w 20... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Monia miesza i gotuje

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.