Tatar z łososia, z mango, na awokado

Tatar z łososia, z mango, na awokado

Tatar z łososia, z mango, na awokado

Gotowany, pieczony, smażony, surowy, wędzony na ciepło i na zimno, na kolację, przystawkę… i nie tylko – ta ryba stwarza w kuchni ogromne pole do popisu. Łosoś, bo o nim ponownie będzie mowa. Na blogu jest już tatar z łososia i myślałam, że lepszy być nie może. No cóż, myliłam się. Tatar z łososia, z mango, na awokado jest jeszcze lepszy. Składniki: - filety z łososia (bez skóry) – ok. 800g - 1 czerwona cebula - 4 większe ogórki kiszone - dojrzałe mango (1/2 wystarczy) - dojrzałe awokado - oliwa cytrynowa - różo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu mojewypiekiinietylko

Autor

mojewypiekiinietylkomojewypiekiinietylko

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

łosoś, awokado, ogórki, ryby, mielone, ryba, cytryna, łosoś wędzony, ogórki kiszone, warstwowa, kolacja, przystawki, sałatki, sałatka, filet z łososia, sałatka z łososiem, sałatka z łososia, bez pieczenia, awokado sałatka, smaczna sałatka, przystawka z łososiem, ryby smażone, smażony łosoś, sałatka warstwowa, mielone z warzywami, lekkie sałatki, sałatka z wędzoną rybą

Inne przepisy z mojewypiekiinietylko

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.