Tatar z łososia, z mango, na awokado
Tatar z łososia, z mango, na awokado
Gotowany, pieczony, smażony, surowy, wędzony na ciepło i na zimno, na kolację, przystawkę… i nie tylko – ta ryba stwarza w kuchni ogromne pole do popisu. Łosoś, bo o nim ponownie będzie mowa. Na blogu jest już tatar z łososia i myślałam, że lepszy być nie może. No cóż, myliłam się. Tatar z łososia, z mango, na awokado jest jeszcze lepszy. Składniki: - filety z łososia (bez skóry) – ok. 800g - 1 czerwona cebula - 4 większe ogórki kiszone - dojrzałe mango (1/2 wystarczy) - dojrzałe awokado - oliwa cytrynowa - różo... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu mojewypiekiinietylko
Autor
mojewypiekiinietylko
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
łosoś, awokado, ogórki, ryby, mielone, ryba, cytryna, łosoś wędzony, ogórki kiszone, warstwowa, kolacja, przystawki, sałatki, sałatka, filet z łososia, sałatka z łososiem, sałatka z łososia, bez pieczenia, awokado sałatka, smaczna sałatka, przystawka z łososiem, ryby smażone, smażony łosoś, sałatka warstwowa, mielone z warzywami, lekkie sałatki, sałatka z wędzoną rybą
Inne przepisy z mojewypiekiinietylko
Dodaj komentarz