Filet z pstrąga Yuan Yaki

Filet z pstrąga Yuan Yaki

Filet z pstrąga Yuan Yaki

Ryby są nieodłącznym składnikiem zdrowej diety. Pstrąg towarzyszy nam od setek lat i był podawany w najróżniejszych formach już w kuchni staropolskiej. Polecany jest przez wielu dietetyków, jako ryba nisko kaloryczna, pożywna i zawierająca wiele substancji odżywczych. Filet z pstrąga Yuan Yaki. Składniki: – filety pstrąga łososiowego Marynata – proporcje 1:1:1 – sos sojowy – mirin – sake – 1 limonka lub cytryna Dodatkowo (dekoracja): – rzodkiewki – fenkuł – ś... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu mojewypiekiinietylko

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję