Przepyszna bo szybko znikła składniki na ciasto pieczemy w blaszce 24 na 24 lub tortownica 1 szklanka cukru kryształu 5 dużych jajek lub 6 małych proszek do pieczenia 1 łyzeczka \ 1/2 szklanki maku suchego 1/2 szklanki kokosu najlepiej kolorowy kokos przygotowanie białka ubijamy na sztywną pianę ,dodając cukier kryształ .Potem na powolnych obrotach mieszać i dodać zółtka .Potem tylko wsypać mąkę i proszek do pieczenia i mieszać łyżką a na końcu mak i kokos . ciasto wlewamy do przygotowanej wcześniej blaszki i pi... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...