
Pysznej wątróbki w naszej kuchni nigdy dość, dziś przyrządziłam ją z agrestem. Smakuje wybornie a kwaskowy agrest idealnie się tutaj sprawdza. Można używać agrestu świeżego w sezonie lub mrożonego poza sezonem. Ja miałam mrożony i przed użyciem najpierw go rozmroziłam. Agrestowa wątróbka z pieczarkami. CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...
Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.