
Lubicie piklowane warzywa? jeśli tak to podaję pomysł jak szybko i smacznie zrobić takie pikle, wrzucić do lodówki, by za dwa dni cieszyć się smakiem marynowanych warzyw. Dodaje się do słoika ulubione zioła, ulubiony ocet, ulubione przyprawy i warzywa które będziemy marynować. Proste? no to zaczynamy. Ja swój pomysł zaczerpnęłam od Amber i piklowałam ogórki, Wy możecie puścić wodze fantazji i marynować cukinię, cebulkę, czosnek czy jeszcze coś innego. Marynowane ogórki z cebulką. CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...
Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.