Aby być zdrowym , aby być mocnym, aby być odpornym na warunki pogodowe teraźniejszej zimy należy wspomagać się czym się da. Ja wspomagam się czosnkiem od lat w różnej postaci. Tym razem zakisiłam czosnek i było to super posunięcie bo nie dość że antybakteryjny i antybiotykowy czosnek to w postaci kiszonek ma mnóstwo pożytecznych bakterii które wspomagają odporność. Samo zdrowie, a i nie pachnie tak jak świeży, ten kiszony. Idealny do sosów, sałatek, zup i czego tam zechcecie. Zachęcam do kiszenia nie tylko czosn... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.