Przepis na : śniadanie
Przepis na te cudne chlebki pochodzi z książki George Calombarisa "Kuchnia grecka". Są pyszne, puchate i można nie tylko zajadać je same ale do środka włożyć co nam w duszy gra. Ciasto dojrzewa w lodówce i dzięki temu ma głęboki, niepowtarzalny smak. Polecam gorąco. Chlebki pita. CZYTAJ DALEJ
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.