Kolejny, pyszny i zdrowy bochen na mym stole i eksperymentów ciąg dalszy. Tym razem chleb pieczony w foremce a dojrzewany czytaj garowany na blacie w temperaturze pokojowej. Chleb zrobiłam przy użyciu wody zakwasowej z marchewki, estragonu i ziela angielskiego. Potem na bazie tej wody zrobiłam zakwas a na końcu chleb. Zachęcam do eksperymentów i własnego wypiekania chleba. Chleb żytni na dzikich drożdżach z wody zakwasowej marchew, estragon i ziele angielskie. ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ..... czytaj dalej...
Dieta warzywno-owocowa. Bez mięsa, tłuszczu oraz białej mąki. Sposób na pobudzenie swojego organizmu.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.