W poprzednim poście pisałam,że za bardzo nie przepadam za zupą fasolową, więc postanowiłam co nieco ulepszyć zupkę..dodałam więc kawałek posiekanej białej kapusty..no i wyszło smacznie. 25 dkg fasoli Piękny Jaś kawałek białej kapusty 2 marchewki 1 pietruszka kawałek pora kilka ziemniaków kawałek boczku surowego czosnek majeranek sól, pieprz listek, ziele Fasolę zalać zimną wodą [ woda ma być około 4-5 cm ponad poziom fasoli], moczyć ok. 12 godzin. Następnie dodać boczek, gotować do miękkości w tej sam... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...