Pierogi z grzybami

Pierogi z grzybami

Pierogi z grzybami

Pierogowo u mnie się zrobiło .  W niedzielę były smażone, a dziś gotowane .Pierogi  na Wigilię u nas są obowiązkowo i gotowane i smażone.Pierogi można w sumie zrobić wcześniej i zamrozić, a potem wystarczy tylko je ugotować.Moje pierogi r obione tak na szybko, cebulka nawet za mocno mi się przypiekła, ale jak była chęć na pierogi to i nawet taka cebulka nie przeszkadzała. 500 g mąki  1 łyżeczka oleju 1 łyżeczka soli 280 ml ciepłej wody dowolne nadzienie [ u mnie grzyby ] Mąkę przesiać do miski,d... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje domowe kucharzenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję