Jogurt

Jogurt

Jogurt

Zimny domowy jogurt ..akurat na upalne dni.Mój jogurt robiony w multicookerze... 1 l mleka pasteryzowanego 180-200 g jogurtu naturalnego D o misy Multiccokera  wlać mleko (powinno mieć temperaturę pokojową). Dodać jogurt naturalny i wymieszać. Zamknąć pokrywę i wybrać program JOGURT. Nacisnąć przycisk START. Po zakończeniu programu odłączyć urządzenie od prądu.  Aby uzyskać jogurt owocowy, należy 30   minut  przed końcem programu dodać 20o g owoców. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje domowe kucharzenie

Warto przeczytać

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję