Przepis na : obiad
Nadchodzą mroźne dni. Żaden mróz nam nie straszny, jeśli pod ręką mamy przepisy na syte rozgrzewające dania. Tworząc to danie nie zapomniałam o włoskich akcentach. Całości smaku dodał nie tylko starty parmezan, ale otarta skórka z cytryny, cudowna świeżość! Kocham makarony i uwielbiam dzielić się przepisami z całym światem, niezmiennie od prawie 8 lat! Dzisiaj na talerzu penne pełnoziarniste, szpinak i małe pieczarki, które zdecydowanie bardziej mi smakują od tych większych sztuk. Mam nadzieję, że zag... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...Mistrzyni kuchni 2010 w dwutygodniku "Przyjaciółka" blogerka kulinarna, miłośniczka wszystkiego co włoskie, a zwłaszcza jedzenia!