Przepis na : obiad
Klasyczny dodatek do obiadu, mizeria z koperkiem, to wspomnienia z mojego dzieciństwa. Najczęściej podawana do ziemniaków z kotletami mielonymi, zawsze orzeźwiająca i smaczna. Mizerię przygotowuję na bazie śmietany 18 %, dla dbających o linię polecam zamiast śmietany użycie jogurtu naturalnego. Ogórki można pokroić na plasterki lub zetrzeć na tarce na dużych oczkach. W przypadku drugiej opcji ogórki przed wymieszaniem ze śmietaną warto odcedzić z nadmiaru wody. Mizeria Składniki: 1 ogórek wężowy 150 ml... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...Mistrzyni kuchni 2010 w dwutygodniku "Przyjaciółka" blogerka kulinarna, miłośniczka wszystkiego co włoskie, a zwłaszcza jedzenia!