Jak wybrać dobrą oliwę extra virgin?
Jak wybrać dobrą oliwę extra virgin?
Oliwa extra virgin jest obowiązkowym produktem w każdej kuchni, bo zawiera w sobie wiele cennych właściwości, nadaje potrawom smaku, a przy tym jest uniwersalna. Można ją bowiem używać zarówno na zimno, jak i wykorzystywać do smażenia. Czym się kierować przy wyborze oliwy extra virgin, żeby mieć pewność, że dokonało się najlepszego wyboru z możliwych? I jakie są zalety tej wysokiej jakości oliwy? Na co zwrócić uwagę przy wyborze oliwy extra virgin? Każdy, kto często gotuje, zgodzi się z tym, że oliwa j... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Moja smaczna kuchnia
Autor
anetaklimecka
Mistrzyni kuchni 2010 w dwutygodniku "Przyjaciółka" blogerka kulinarna, miłośniczka wszystkiego co włoskie, a zwłaszcza jedzenia!
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sałatka, sałatki, ciasto na pizze, makaron
Inne przepisy z Moja smaczna kuchnia
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję