Przepis na : obiad
Lato! W końcu mamy lato. Dzisiaj jest prawdziwie letni upalny dzień. Proponujemy łatwy i prosty w przygotowaniu przepis na zapiekany bakłażan z farszem porowo-pieczarkowym. Pijcie dzisiaj dużo wody! :) Zapiekany bakłażan z farszem porowo-pieczarkowym 3 porcje Składniki: 3 bakłażany 70 dag pieczarek 2 małe pory lub jeden większy 15 dag twardego żółtego sera (może być parmezan albo cheddar) 1 duża kula mozzarelli 3 łyżki posiekanej natki pietruszki + 2 łyżki do posypania sól, pieprz do smaku 1/3 łyżeczki gałk... czytaj dalej...
Pewnego razu moja córka przedstawiła pomysł, aby opisać moją kuchnię w Internecie. Nigdy nie myślałam, aby chwalić się przed światem tym, co tworzę na blacie kuchennym, w piekarniku, czy na patelni, jednak po namowach Ani i wysłuchując jej argumentów stwierdziłam, że może to nie taki zły pomysł. Postanowiłyśmy wspólnie założyć bloga. Chciałabym, aby wiedza na nim zawarta okazała się dla Ciebie przydatna i przyczyniła się do powiększenia Twojego menu. Gotuję, smażę, piekę w różnorodny sposób, ale przede wszystkim zdrowo. Zapraszam Cię do mojej kuchni.
- Mama