Kurczak Kung Pao. Restauracyjny sposób na szybkie zmiękczanie mięsa

Kurczak Kung Pao. Restauracyjny sposób na szybkie zmiękczanie mięsa

Kurczak Kung Pao. Restauracyjny sposób na szybkie zmiękczanie mięsa

Przepis na : obiad

Kurczak Kung Pao.  Kurczak Kung Pao       Jednogarnkowy Kung Pao Chicken z marynowanym kurczakiem, w charakterystycznym słodko-słonym sosie hoisin, pieprzem syczuańskim, orzeszkami ziemnymi i chrupiącymi warzywami.       Kurczak Kung Pao to eksplozja wielu smaków - jest łatwy i szybki do zrobienia, a wszystko dzieje się w jednym garnku. Lubię używać uda z kurczaka, bez kości i skóry, ponieważ mięso to jest bardziej soczyste niż z fileta. Jeśli robię Kung Pao z piersi kurczak... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moja Książka Kucharska

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję