Kurczak Kung Pao. Restauracyjny sposób na szybkie zmiękczanie mięsa
Kurczak Kung Pao. Restauracyjny sposób na szybkie zmiękczanie mięsa
Przepis na : obiad
Kurczak Kung Pao. Kurczak Kung Pao Jednogarnkowy Kung Pao Chicken z marynowanym kurczakiem, w charakterystycznym słodko-słonym sosie hoisin, pieprzem syczuańskim, orzeszkami ziemnymi i chrupiącymi warzywami. Kurczak Kung Pao to eksplozja wielu smaków - jest łatwy i szybki do zrobienia, a wszystko dzieje się w jednym garnku. Lubię używać uda z kurczaka, bez kości i skóry, ponieważ mięso to jest bardziej soczyste niż z fileta. Jeśli robię Kung Pao z piersi kurczak... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Moja Książka Kucharska
Autor
Moja Książka Kuchrska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kurczak, kurczak po chińsku, tajska zupa, makaron, zupa, kurczak z makaronem, pierś z kurczaka, filet z kurczaka, brokuł, seler naciowy, cytryna, brokuły, kurczak curry, obiad, danie jednogarnkowe
Inne przepisy z Moja Książka Kucharska
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję