CHLEB ZYTNI Z PESTKAMI DYNI NA ZAKWASIE

CHLEB ZYTNI Z PESTKAMI DYNI NA ZAKWASIE

CHLEB ZYTNI Z PESTKAMI DYNI NA ZAKWASIE

CHLEB ŻYTNI Z PESTKAMI DYNI NA ZAKWASIE Chleb z niezwykle chrupiącą skórką  i miękkim środkiem. O charakterystycznym i niepowtarzalnym smaku - a to dzięki odrobinie kminku oraz kolendry. Przechowywany w lodówce, zachowuje swoją świeżość nawet do 2 tygodni - o ile coś jeszcze z niego zostanie ;) Ciasto na ten chleb jest bardzo lepkie, więc najlepiej jest wyrobić je mikserem. Świetnie smakuje z peklowaną szynką. Z przepisu wychodzi jeden około 20cm bochenek. Przepis na ten domowy chleb pochodzi od Lauren H... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moja Książka Kucharska

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.