Pietruszkowa pierś z kurczaka

Pietruszkowa pierś z kurczaka

Pietruszkowa pierś z kurczaka

              Z pewnością każdy z nas przygotowywał panierowaną pierś z kurczaka standardowo w bułce tartej , i ja sama często ją przygotowuję , ale tym razem zapraszam na panierkę z dodatkami pietruszki , smak bardzo przyjemny , bardzo fajny sposób na obiady niedzielne . Składniki  ( dla 3 osób ) 1 duża pierś podwójna z kurczaka  2 jajka  2 szklanki bułki tartej  1 pęczek pietruszki  sól  pieprz ziołowy  pieprz czarny  1 duża cebula  ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mój Smak

Autor

Edytagotuje

Jestem osobą z poczuciem humoru , uwielbiam gotować , poświęcać się nauce czegoś nowego i próbowania nowych smaków , zapraszam serdecznie na mojego bloga , i mam nadzieje że choć troszkę przypasują Państwu moje przepisy .

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, bułki, piersi, pierś, kurczak, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, mięso, kotlety, obiad, kotlet, dania mięsne, obiad dla 2 osób, dania z piersi kurczaka, dania z kurczakiem, mięso na obiad, drugie danie

Inne przepisy z Mój Smak

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.