Przechowywanie żywności

Przechowywanie żywności

Przechowywanie żywności

Dziś nie mam dla Was przepisu, za to mam pomysł na małą akcję informacyjną. Akcja nazywa się N ie marnujmy jedzenia! Jeżeli chcesz się przyłączyć do akcji wystarczy że udostępnisz ten artykuł jak największej ilości osób. To nie jest żaden łańcuszek do wyciągania danych, to jedynie akcja informacyjna. Czy wiesz że w Polsce około 9 milionów ton żywności rocznie się marnuje. Dane Eurostatu szacują Polskę na 5 miejscu państw marnujących jedzenie. Czego najwięcej wyrzucamy – pieczywa. Dlaczego? Dlatego że s... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu moj przepis na

Autor

Joanna Chmielewska-UłasJoanna Chmielewska-Ułas

Mam na imię Asia, jestem bardzo szczęśliwą żoną i mamą małego Rysia (który zaszczyca nas swoją obecnością od 08.07.2013) oraz Jerzyka (23.07.2015). Zawodowo jestem analitykiem w banku ;-), lubię swoją pracę, ale pieczenie ciast to moja wielka pasja, którą odkryłam całkiem niedawno (jak byłam w ciąży z Rysiem). Uwielbiam piec ciasta i przygotowywać desery, fotografować, a później się tym zajadać razem z rodzinką i przyjaciółmi. Często dokarmiam kolegów z pracy 😉 Ot macie pewność, że przepisy są gruntownie przetestowane i spałaszowane przez liczne grono;)

Blog mojprzepisna.pl powstał ponieważ chciałam gdzieś umieszczać swoje uwagi, złote rady i wskazówki, dotyczące przygotowywania potraw słodkich ale również i słonych, chciałam też rozwijać swoją pasję do fotografowania. Staram się dokładnie opisywać krok po kroku jak wykonać dany deser czy danie po to, żeby osoby niewprawione w pracach kuchennych również sobie poradziły.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, ciasto, przetwory, naleśniki, sałatki, sałatka, ogórki, sernik, pierogi, bułki, makaron, obiad, naleśnik, zapiekanka, tort, gulasz, torty, zapiekanki, buraki, babeczki, buraczki, jabłka, ryż, sałatka z buraków, ciasto na naleśniki, zupa, kurczak, ciasto bananowe, chleb, ciasteczka

Inne przepisy z moj przepis na

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.