Jak ugotować makaron i dlaczego najlepiej al dente? Sekret włoskiego makaronu
Jak ugotować makaron i dlaczego najlepiej al dente? Sekret włoskiego makaronu
Moje osobiste starcie z prawdziwą włoską kuchnią. Ile soli potrzeba dodać do makaronu? Kiedy pierwszy raz przyglądałam się jak mój włoski przyjaciel Giuseppe przygotowywał makaron – po prostu zaniemówiłam. Moja The post Jak ugotować makaron i dlaczego najlepiej al dente? Sekret włoskiego makaronu appeared first on MODA NA BIO . czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu MODA NA BIO
Autor
BEATA REDZIMSKA
4 krotna mama 4 kreatywnych pociech, ktore od rana do nocy tworzą kreatywny nieład. A mama zamiast sprzątac - gotuje i bloguje. Z tych dwoch pasji powstała MODA NA BIO blog kulinarny.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
makaron, makarony
Inne przepisy z MODA NA BIO
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję