parzona domowa kiełbasa krakowska
parzona domowa kiełbasa krakowska
kiełbasa krakowska Dzisiejszy post jest kierowany to miłośników domowych wędlin. Nie wiem z jakich powodów, wiele osób co prawda robi samodzielnie cienkie kiełbasy nadziewane w jelita wieprzowe, lecz z pewną nieśmiałością podchodzi do wyrobów "grubszego kalibru". Uważam iż pora to zmienić, dlatego w najbliższym czasie zaprezentuję kila wyrobów grubszego typu. A zacznę od jednego z moich ulubionych. Od kiełbasy krakowskiej. składniki 1 kg kawałków mięsa z ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Miód i pieprz
Autor
stolpen
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kiełbasa, mięso, mielone, szynka, boczek, mięso mielone, pieczywo, wołowina, kotlet, kotlety, kotlety mielone, por , biała kiełbasa
Inne przepisy z Miód i pieprz
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję