paprykarz z pieczonej makreli
paprykarz z pieczonej makreli
paprykarz Chyba każdy z dzieciństwa, czy z lat młodzieńczych pamięta smak rybnego paprykarza. W moim przypadku chleb z tą pastą, był "żelaznym" składnikiem większości posiłków w trakcie trwania zawodowych praktyk. Dziś aby przypomnieć sobie jego smak, najbezpieczniej jest samemu przyrządzić ten specjał. Bowiem pomimo tego... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Miód i pieprz
Autor
stolpen
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ryby, pasty, ryba, pasta, ryż, miód, papryka, słoik, warzywa, zupa pomidorowa, makrela, tarta, mięso, marchewka, sosy, pieczywo, chleb, sos sojowy, mięsa pieczone, warzywa na patelnie, ryż z warzywami, sos do ryżu, tarta na słodko, sos pomidorowy, makrela wędzona, duszona marchew, dania na gorąco, mięso duszone, chleb mieszany
Inne przepisy z Miód i pieprz
Dodaj komentarz