paprykarz z pieczonej makreli
paprykarz z pieczonej makreli
                                                      paprykarz Chyba każdy z dzieciństwa, czy z lat młodzieńczych pamięta smak rybnego paprykarza. W moim przypadku chleb z tą pastą, był "żelaznym" składnikiem większości posiłków w trakcie trwania zawodowych praktyk. Dziś aby przypomnieć sobie jego smak, najbezpieczniej jest samemu przyrządzić ten specjał. Bowiem pomimo tego... czytaj dalej...
            
     
        
 
                       Czytaj dalej na blogu Miód i pieprz
        
                       Autor
stolpen
        
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ryby, pasty, ryba, pasta, ryż, miód, papryka, słoik, warzywa, zupa pomidorowa, makrela, tarta, sos sojowy, mięso, marchewka, sosy, pieczywo, chleb, mięsa pieczone, warzywa na patelnie, ryż z warzywami, sos do ryżu, tarta na słodko, sos pomidorowy, makrela wędzona, duszona marchew, dania na gorąco, mięso duszone, chleb mieszany
Inne przepisy z Miód i pieprz
Dodaj komentarz