Sandacz w sosie koperkowym
Sandacz w sosie koperkowym
Klasyka polskiej kuchni - bardzo prosty do przygotowania filet z sandacza. Sandacz ma bardzo delikatne, pyszne mięso dlatego nie warto przytłaczać jego smaku nadmiarem przypraw czy dodatków. Ja podałam go bardzo klasycznie - z sosem koperkowym, ziemniakami z wody i surówką z kapusty. czytaj dalej...
Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Milion Smaków
Autor
MilionSmakow
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, kapustą, ziemniaki, surówka, sosy, surówka z kapusty
Inne przepisy z Milion Smaków
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję